Vacature Telemarketeer

 De Telemarketeer Huisartsentelefonie is verantwoordelijk voor het bellen van leads, informeren van prospects en het realiseren van afspraken voor de Accountmanagers. Daarnaast voorzie je de Account Managers op proactieve wijze van essentiële informatie zodat zij prospecten kunnen omzetten in klanten.

Word jij warm van cold calling en de connectie leggen met mensen? Voel jij je thuis in een kleine groeiende onderneming waar je veel kan leren? Een organisatie waar mogelijkheden zijn om je verder te ontwikkelen en veelzijdig in te kunnen laten zetten? Dan maken wij graag kennis met jou!

In verband met de groei zijn wij op zoek naar een collega voor ons kantoor in Amsterdam

Telemarketeer Huisartsentelefonie

12-18 uur per week

Ons bedrijf
Viritel is een snelgroeiende dienstverlener op het gebied van telefonie en internetoplossingen voor de eerstelijns zorg. Deze oplossingen levert Viritel op maat, voor optimale bereikbaarheid en volledig verzorgd. Wij zorgen ervoor dat onze klanten goed bereikbaar zijn voor hun patiënten en daardoor goed werk kunnen leveren. Viritel onderscheidt zich door haar werkwijze en werkt volgens de beloftes: beveiligd netwerk, altijd bereikbaar, toekomstbestendig en persoonlijke service. Onze beloftes zijn erop gericht de klanten echt te kennen en volledig te ondersteunen.

Verantwoordelijkheden
De Telemarketeer Huisartsentelefonie is concreet bezig met het benaderen en enthousiasmeren van prospects. Via telefonisch contact ervoor zorgen dat er afspraken worden gemaakt voor de Accountmanagers. Overzichtelijk bijhouden van de status per benaderde prospect, beheren CRM-systeem. De leadlist wordt dagelijks aangeleverd via het CRM-systeem en de Telemarketeer Huisartsentelefonie hanteert een hands-on benadering en gaat op zoek naar kansen.

Profiel

  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Positieve ervaring met outbound bellen;
  • Prestatiegericht (competitief en tegelijkertijd leergierig en coachbaar);
  • Enthousiasme, gedrevenheid, en empathisch vermogen;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Uitstekende kennis Nederlands; woord en geschrift;
  • Woonachtig in Amsterdam of omgeving;
  • 12-16 uur beschikbaar in de maanden oktober en november.

Wat hebben wij te bieden?
Viritel biedt naast een goed salaris, een uitdagende baan met vele groeimogelijkheden waar je veel kan leren. De doelstelling is om jou succesvol te laten zijn! Derhalve biedt Viritel ruime ondersteuning, interne en externe training vanaf de eerste dag gecombineerd met eigen verantwoordelijkheden.

Interesse?
Meer weten of direct beginnen? Bel ons dan direct even op en vraag naar Bart.