Vacature Helpdeskmedewerker

Vind jij het leuk om de hele dag in contact te zijn met onze klanten, krijg je energie van het helpen op afstand van deze klanten met vragen over installaties, wijzigingen van bereikbaarheid en aanpassingen in het netwerk, in een bedrijf waarbij je weet dat de beloften die worden gemaakt ook daadwerkelijk worden waargemaakt. Ben jij in staat ons klantenbestand in heldere taal een uitmuntende service te bieden?

Als Helpdeskmedewerker ben je verantwoordelijk voor de ‘inbound’ gesprekken waarbij je de klant van het juiste antwoord en/of oplossing voorziet. Gezien de diversiteit van de vragen ben je in staat je communicatieve en probleemoplossende vaardigheden te gebruiken. Met deze vaardigheden kan je de juiste vragen stellen en actief luisteren naar de vragen en problemen van de klant. Kennis opbouwen over onze productinformatie spreekt je vanzelfsprekend aan, deze informatie weet je te gebruiken bij je advies aan de klant. Ook de dagelijkse werkzaamheden die voortvloeien uit de helpdesk functie, horen tot je verantwoordelijkheden.

Voel jij je thuis in een kleine groeiende onderneming waar je samen met de eigenaar in een klein team de organisatie tot een succes kan maken? Je zo enthousiast bent over je vak dat je graag mee denkt over de ontwikkeling van de dienstverlening. Een organisatie waar je de mogelijkheden kan aanpakken je verder te ontwikkelen en veelzijdig in te kunnen laten zetten? Dan maken wij graag kennis met jou!

In verband met de groei zijn wij op zoek naar een collega voor ons kantoor in Amsterdam

Helpdeskmedewerker

24-36 uur per week

Ons bedrijf
Viritel is een snelgroeiende dienstverlener op het gebied van zakelijke telefonie en internet oplossingen. Deze oplossingen levert Viritel op maat, voor optimale bereikbaarheid en volledig verzorgd. Wij zorgen ervoor dat onze klanten in de zakelijke dienstverlening, zorg en huisartsenpraktijken goed bereikbaar zijn en daardoor goed werk kunnen leveren. Viritel onderscheidt zich door haar werkwijze en werkt volgens de beloftes: beveiligd netwerk, altijd bereikbaar, toekomstbestendig en persoonlijke service. Onze beloftes zijn erop gericht de klanten echt te kennen en volledig te ondersteunen. Als het nodig is trainen we de medewerkers van onze klanten, zodat zij altijd en overal telefoontjes kunnen opnemen.

Verantwoordelijkheden
Naast de bovengenoemde verantwoordelijkheden ben je bereid je collega’s sales support te bieden. Dit kan b.v. het uitwerken van offertes, het coördineren van projecten, het verder helpen ontwikkelen van de dienstverlening of andere administratieve werkzaamheden zijn.

Profiel

  • MBO/HBO werk- en denkniveau (ICT en/of Technisch);
  • Circa 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie op het gebied van klantcontact;
  • Affiniteit met techniek en een ‘hands-on’ mentaliteit;
  • Enthousiasme, gedrevenheid, en empathisch vermogen;
  • ‘Teamwork’ zit in je DNA;
  • Uitstekende communicatieve en probleemoplossende vaardigheden;
  • Uitstekende kennis Nederlands; woord en geschrift.

Wat hebben wij te bieden?

Viritel biedt een uitdagende baan met vele groeimogelijkheden waar je veel kan leren. De doelstelling is om jou succesvol te laten zijn! Derhalve biedt Viritel ruime ondersteuning, interne en externe training vanaf de eerste dag gecombineerd met eigen verantwoordelijkheden. Het uitzicht op een vaste aanstelling behoort tot deze voorwaarden.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan het profiel stuur dan je motivatie brief met CV naar: info@viritel.nl