Vacature Installateur

Word installateur bij Viritel. In die afwisselende rol voer je installaties uit en ben je hét gezicht van het bedrijf.

Als installateur krijg je bij ons alle tijd om klanten zo goed mogelijk te helpen.  Voordat je een project start, doe je een inventarisatie en tackel je eventuele problemen. Door die goede voorbereiding heb je tijdens de uitvoering meer ruimte voor de klant. Iets extra’s doen voor hen vind je vanzelfsprekend. Je krijgt energie van mensen helpen. Daarnaast doe je graag kennis op en weet je die om te zetten in advies aan alle medewerkers bij onze klanten. Het hele traject leg je vervolgens vast, zodat je er altijd op terug kunt vallen. Ook werk je graag in een hecht team met een gezonde dosis humor.

Voel jij je thuis in een kleinschalige, ambitieuze  onderneming waar we iedere klant bij naam kennen? En waar we met unieke producten en diensten onze klanten helpen naar een hoger niveau? Dan maken wij graag kennis met jou.

In verband met de groei van de organisatie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor ons kantoor in Amsterdam

Installateur

32-40 uur per week

Ons bedrijf
Viritel is een snelgroeiende dienstverlener op het gebied van telefonie en ict. Wij zorgen ervoor dat bedrijven, huisartsenpraktijken en zorginstellingen goed bereikbaar zijn en daardoor goed werk kunnen leveren. Viritel onderscheidt zich door haar werkwijze, die erop gericht is de klanten echt te kennen en volledig te ondersteunen. Wij zijn een partner voor onze klanten en kijken daarbij verder dan het telefoonlijntje. Relaties met onze klanten en met onze medewerkers zijn gericht op de lange termijn en daarin wordt geïnvesteerd.

Verantwoordelijkheden
Je wordt volledig verantwoordelijk voor eigen projecten; zoals installaties bij nieuwe klanten of verhuizing van een klant. Daarnaast help je in vele facetten  binnen het bedrijf. Zo adviseer je onze klanten over de best passende oplossingen en help je mee met de klantenservice. Dit alles doe je in samenwerking met een gemotiveerd team. Voor jou zit teamwork in je DNA en zie je kansen om een bijdrage aan de groei van Viritel te leveren.

Profiel

  • MBO/HBO ICT werk- en denkniveau;
  • Positieve werkervaring in een functie met veel klantcontact;
  • In het bezit van een rijbewijs en graag in verschillende omgevingen willen werken;
  • Zelfstandig, organisatorisch, betrouwbaar en gedreven;
  • Uitstekende communicatieve en probleemoplossende vaardigheden;
  • Gericht op een duurzame samenwerking.

Wat hebben wij te bieden?
Viritel biedt een uitdagende baan met vele groeimogelijkheden waar je veel kan leren. De doelstelling is om jou succesvol te laten zijn. Daarom biedt Viritel ruime ondersteuning, interne en externe training vanaf de eerste dag gecombineerd met eigen verantwoordelijkheden. Voor je werk op klantlocaties door geheel Nederland, stellen we een auto ter beschikking. Voor de overige werkzaamheden hanteren we het hybride werken en helpen je om een thuiswerkplek en een werkplek op ons kantoor in te richten.

Naast het uitzicht op een vaste aanstelling bieden wij een competitief salaris (afhankelijk van ervaring 2800-3200 euro bruto p.m. ) en hebben wij een pensioenregeling.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur dan je motivatiebrief met CV naar: info@viritel.nl.