Vacature Installateur

Word VoIP installateur bij Viritel Huisartsentelefonie. In die afwisselende rol voer je kleinschalige installaties uit en help je daarmee vele huisartsen vooruit.

Als VoIP installateur krijg je bij ons alle tijd om klanten zo goed mogelijk te helpen. Voordat je een project start, doe je een inventarisatie op locatie en tackel je eventuele problemen. Door die goede voorbereiding verlopen je opleveringen meestal vlekkeloos. Iets extra’s doen voor je klant vind je vanzelfsprekend. Je krijgt energie van mensen helpen. Daarom doe je graag kennis op over onze doelgroep: huisartsen en doktersassistentes, en werk je graag samen met je collega’s. Elk traject leg je goed vast, zodat je er altijd op terug kunt vallen. Ook werk je graag in een hecht team met een gezonde dosis humor.

Voel jij je thuis in een kleinschalige, ambitieuze onderneming waar we iedere klant bij naam kennen? En waar we met unieke producten en diensten onze klanten helpen naar een hoger niveau? Dan maken wij graag kennis met jou.

In verband met de groei van de organisatie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor ons kantoor in Amsterdam

VoIP Installateur

32-40 uur per week

Ons bedrijf
Viritel is een snelgroeiende dienstverlener op het gebied van telefonie en ict. Wij zorgen ervoor dat bedrijven, huisartsenpraktijken en zorginstellingen goed bereikbaar zijn en daardoor goed werk kunnen leveren. Viritel onderscheidt zich door haar werkwijze, die erop gericht is de klanten echt te kennen en volledig te ondersteunen. Wij zijn een partner voor onze klanten en kijken daarbij verder dan het telefoonlijntje. Relaties met onze klanten en met onze medewerkers zijn gericht op de lange termijn en daarin wordt geïnvesteerd.

Verantwoordelijkheden
Je wordt volledig verantwoordelijk voor eigen projecten; zoals installaties bij nieuwe klanten of verhuizing van een klant. Daarnaast los je verstoringen en problemen op, indien mogelijk op afstand en waar nodig bij de klant op locatie. Dit alles doe je in samenwerking met een gemotiveerd team. Voor jou zit teamwork in je DNA en zie je kansen om een bijdrage aan de groei van Viritel te leveren.

Profiel

  • MBO/HBO werk- en denkniveau;
  • Positieve werkervaring in een functie met installatiewerkzaamheden op klantlocatie;
  • In het bezit van een rijbewijs en graag in verschillende omgevingen willen werken;
  • Zelfstandig, organisatorisch, betrouwbaar en gedreven;
  • Uitstekende communicatieve en probleemoplossende vaardigheden;
  • Gericht op een duurzame samenwerking.

Wat hebben wij te bieden?
Viritel biedt een uitdagende baan met vele groeimogelijkheden waar je veel kan leren. De doelstelling is om jou succesvol te laten zijn. Daarom biedt Viritel ruime ondersteuning, interne en externe training vanaf de eerste dag gecombineerd met eigen verantwoordelijkheden. Voor je werk op klantlocaties door geheel Nederland, stellen we een auto ter beschikking. Voor de overige werkzaamheden hanteren we het hybride werken en helpen je om een thuiswerkplek en een werkplek op ons kantoor in te richten.

Naast het uitzicht op een vaste aanstelling bieden wij een competitief salaris en hebben wij een pensioenregeling.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur dan je motivatiebrief met CV naar: info@viritel.nl.