glasvezel

Telefonie oplossingen voor de Zorg

Telefonie

Viritel zorgt voor een telefonie oplossing op maat

Viritel biedt digitale telefonie oplossingen voor zorgpraktijken. Naast Huisartspraktijken zijn ook bijvoorbeeld Tandarts-, Fysiotherapie- en Verloskundigen praktijken bij ons aan het juiste adres voor een passende telefooncentrale. Door het digitale beveiligde netwerk dat wij leveren kunt u met vaste lijn, mobiel of met uw pc bellen. Het bijzondere karakter van zorgpraktijken is voor Viritel bekend terrein. Viritel heeft dan ook uitgebreide mogelijkheden om uw bereikbaarheid te optimaliseren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw telefonie en of internet oplossing? Wij komen graag bij u op de koffie!

Optimaliseer uw bereikbaarheid

Eenvoudig doorverbinden en intern bellen
Optimaal bereikbaar, ook bij storing
Echt veilig bellen door afgesloten digitaal netwerk
Separate spoedlijn

Waarom Viritel

Veel bedrijven hebben behoefte aan persoonlijk advies over telefonie systemen en de mogelijkheden van telefonische bereikbaarheid. Van een leverancier wordt verwacht dat deze altijd klaar staat, korte lijnen hanteert en snel schakelt. De betrokken mensen van Viritel zorgen hier dag in dag uit voor. Onze passie voor telefonie systemen zetten we in om onze klanten de hoogste kwaliteit en de beste service te leveren.Wilt u onze mensen ontmoeten?

Neem contact op

Onze Beloftes

Beveiligd
Netwerk

Viritel levert een echt gesloten netwerk waardoor gegevens van uw organisatie en klanten echt veilig zijn. Geheel conform AVG wetgeving.

Altijd
bereikbaar

Bij Viritel staat bereikbaarheid van uw organisatie bovenaan. Ook bij storing blijft u bereikbaar door een dubbel uitgevoerd netwerk.

Toekomst
bestendig

Viritel levert toekomstbestendige internet en telefonie, en gaat verder dan VoIP. Viritel zorgt dat uw telefonie meegroeit met uw bedrijf.

Persoonlijke
service

Bij Viritel heeft u een eigen vaste adviseur die u en uw wensen echt kent. Klantenservice is bij ons geen afdeling maar onze core-business