glasvezel

Internet Oplossingen op maat

Zakelijke Dienstverlening

Viritel zorgt voor een internet oplossing op maat

Viritel biedt internet oplossingen voor de zakelijke markt en zorgbedrijven. Voor veel organisaties is optimale bereikbaarheid van groot belang. Een beveiligde en betrouwbare internet verbinding is dan ook essentieel. Viritel biedt de beste service en advies voor zowel glasvezel als ADSL. Contact met de netwerkleverancier dat onderhouden wij, waardoor we bij eventuele wijzigingen en onderhoud volledig op de hoogte zijn. Kennismaken?

Optimaliseer uw bereikbaarheid

Geen storingen
Pro-actieve service
Beveiligde dataverbinding

Waarom Viritel

Veel bedrijven hebben behoefte aan persoonlijk advies over telefonie systemen en de mogelijkheden van telefonische bereikbaarheid. Van een leverancier wordt verwacht dat deze altijd klaar staat, korte lijnen hanteert en snel schakelt. De betrokken mensen van Viritel zorgen hier dag in dag uit voor. Onze passie voor telefonie systemen zetten we in om onze klanten de hoogste kwaliteit en de beste service te leveren.Wilt u onze mensen ontmoeten?

Neem contact op

Onze Beloftes

Beveiligd
Netwerk

Viritel levert een echt gesloten netwerk waardoor gegevens van uw organisatie en klanten echt veilig zijn. Geheel conform AVG wetgeving.

Altijd
bereikbaar

Bij Viritel staat bereikbaarheid van uw organisatie bovenaan. Ook bij storing blijft u bereikbaar door een dubbel uitgevoerd netwerk.

Toekomst
bestendig

Viritel levert toekomstbestendige internet en telefonie, en gaat verder dan VoIP. Viritel zorgt dat uw telefonie meegroeit met uw bedrijf.

Persoonlijke
service

Bij Viritel heeft u een eigen vaste adviseur die u en uw wensen echt kent. Klantenservice is bij ons geen afdeling maar onze core-business