glasvezel

Telefonie en Internet Oplossingen op maat

Telefonie Oplossingen

Viritel levert zakelijke telefonie oplossingen op maat voor zakelijke dienstverlening en zorg. Het installeren en onderhouden van telefooncentrales is onze core business. Zowel vaste als mobiele telefonie, op maat, voor uw bedrijf.

Internet

Internet Oplossingen

Bereikbaarheid is randvoorwaarde nummer 1. Wij verzorgen voor u een internet oplossing op maat, vaak in combinatie met een geschikte telefonie oplossing.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw telefonie en of internet oplossing? Wij komen graag bij u op de koffie!

Onze Beloftes

Beveiligd
Netwerk

Viritel levert een echt gesloten netwerk waardoor gegevens van uw organisatie en klanten echt veilig zijn. Geheel conform AVG wetgeving.

Altijd
bereikbaar

Bij Viritel staat bereikbaarheid van uw organisatie bovenaan. Ook bij storing blijft u bereikbaar door een dubbel uitgevoerd netwerk.

Toekomst
bestendig

Viritel levert toekomstbestendige internet en telefonie, en gaat verder dan VoIP. Viritel zorgt dat uw telefonie meegroeit met uw bedrijf.

Persoonlijke
service

Bij Viritel heeft u een eigen vaste adviseur die u en uw wensen echt kent. Klantenservice is bij ons geen afdeling maar onze core-business

Waarom Viritel

Veel bedrijven hebben behoefte aan persoonlijk advies over telefonie systemen en de mogelijkheden van telefonische bereikbaarheid. Van een leverancier wordt verwacht dat deze altijd klaar staat, korte lijnen hanteert en snel schakelt. De betrokken mensen van Viritel zorgen hier dag in dag uit voor. Onze passie voor telefonie systemen zetten we in om onze klanten de hoogste kwaliteit en de beste service te leveren.Wilt u onze mensen ontmoeten?

Neem contact op